De website van BOTTARGA maakt gebruik van cookies.   Meer info   AKKOORD

 

Diepe Oesters – Klassiek 19,50 euro

Voorgerecht

lijn

Gemarineerde Gravalax – Honing - Dille 19,50euro

Voorgerecht

lijn

Gerookte kwartel – Slaatje - Passievrucht 19,50euro

Voorgerecht

lijn

St-Jacobsnootjes ‘Bleu’ – Prei – Kerriesaus 21,50 euro/27,50 euro

Voorgerecht - Hoofdgerecht

lijn

Mosselen 24,50 euro / 25,50 euro

Natuur OF Witte Wijn

lijn

Bleu Gegrilde Tonijn – Couscous – Basilicumsausje - Tomaat 27,50 euro

Hoofdgerecht

lijn

Pladijsfilet – Butternut – Nantua – Grijze Garnaal 27,50 euro

Hoofdgerecht

lijn

Charolais Burger – Cheddar – Bourgy-saus - Frietjes 20,50 euro

Hoofdgerecht

lijn

foto

Vorige pagina    Deze pagina printen